Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 22/2
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 22/2

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος (εστιατόριο) – Επιχείρηση αναψυχής (καφεζαχαροπλαστείο), επί της Λ. Κηφισίας 238-240, στην Κηφισιά, στον κ. Ψαρρό Ιωάννη του Μάρκου, η εταιρεία είναι υπό σύσταση «Red Dog Events».
  2. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος, επί της οδού Όθωνος 41 & Δοϊράνης 27,  στην Κηφισιά, στην κ. Gabriela-Veronica Palachios-Chavez.
  3. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κυριαζή αρ. 19, στην εταιρεία με την επωνυμία Ελευθέριος Μπακόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο «Dalliance House».
  4. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ιλισίων αρ.11 , στην εταιρεία με την επωνυμία «Τρίτος Αλέξανδρος & ΣΙΑ Ε.Ε.», με διακριτικό τίτλο «ΟΝΖΕ».
  5. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη αρ. 21, στην εταιρεία «Alfivar Εστιατόρια ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «Twenty One 21».
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Όθωνος αρ. 52, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2) STOP, επί της οδού Ανθέων, στη συμβολή της με την οδό Ροδόπης στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Απαγόρευση εισόδου οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην οδό Ρόδου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Καρπάθου και Χαρ. Τρικούπη στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Εγκατάσταση σιδηρών κιγκλιδωμάτων και ραμπών ΑμεΑ σε πεζοδρόμια των οδών Στροφυλίου και Λ. Κηφισίας πλησίον της οδού Ιωνίας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet