Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 4 Μαΐου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 4 Μαΐου

Συνεδριάζει τ ο Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, στις 18:30, στη αίθουσα «Σ. Βόλκος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Αργυροπούλου αρ. 7, στην εταιρεία «Μπιστρό Καφέ Ο.Ε.».
  2. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση παροχής προσωπικών υπηρεσιών (δερματοστιξία), επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 1, στην Κηφισιά, στην κ. Μπούντα Σοφία του Κόλη.
  3. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών, παντοπωλείο – Επιχείρηση παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος, αναψυκτήριο – Επιχείρηση αναψυχής – διάθεση καφέ σε διερχόμενους πελάτες, επί της οδού Γ. Λύρα αρ. 11-13 στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΙΡ Φλοξ Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία»
  4. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (πρατήριο άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής), επί της Λ. Κηφισίας αρ. 236, στην Κηφισιά, στην κ. Χρήστου Βασιλική του Αθανασίου.
  5. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος (εστιατόριο) – Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (ιχθυοπωλείο), επί της οδού Όθωνος αρ. 99, στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία «Σαλαντης Θεόδωρος και Σια Ο.Ε.» και διακριτικό τίτλο «Θάλασσα – Ψάρι – Ψητό».
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προβολικού καθρέπτη επί της οδού Καλυφτάκη έναντι του αρ. 12, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προβολικού καθρέπτη επί της οδού Ξενίας, στη συμβολή της με την οδό Ιθάκης, στο Ο.Τ. 671 στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης, έναντι της εισόδου-εξόδου του χώρου στάθμευσης του ακινήτου επί της οδού Ευβοίας αρ. 7, στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στη συμβολή της με την οδό Σωκράτους, έξω από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου, στο Ο.Τ. 125 στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για τη μείωση ταχύτητας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Κηφισού – Ερυμάνθου και Κηφισού – Αγραύλης στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Διαμόρφωση πεζοδρομίου στην οδό Σπανουδάκη στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet