Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 16 Μαΐου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 16 Μαΐου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος», στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικής στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Δεκελείας αρ. 8, στην εταιρεία «Τροφοδοσίες Σωτήριος Αντωνάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.».
  2. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο) επί της οδού Ναυπλίου αρ. 8, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία ΓΟΥΣΙΟΣ Η., ΓΟΥΣΙΟΣ Γ. ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ Α. Ο.Ε.
  3. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (πρατήριο άρτου) – Επιχείρηση παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο), επί της οδού Κοραή αρ. 30 και Θερμοπυλών αρ. 1 στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Δ. Σιαπέρας και Ι. Κώτσιας Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο «COFFEΕ AND TASTE».
  4. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (πρατήριο άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής), επί της Λ. Κηφισίας αρ. 236, στην Κηφισιά, στην κ. Χρήστου Βασιλική του Αθανασίου (Επανυποβολή).
  5. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Στρατηγού Δαγκλή αρ. 44, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Δέσμευση θέσης στάθμευσης για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων των εμπορικών καταστημάτων, επί της οδού Διονύσου έμπροσθεν του αρ. 70, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων εκτός των επιβατικών στην οδό Ιθάκης, στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την μείωση ταχύτητας των οχημάτων στην οδό Ρέμβης στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων εκτός των επιβατικών στην οδό Νικολάου Σιαλμά στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την μείωση ταχύτητας των οχημάτων στην οδό Άνδρου στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2) STOP, επί της οδού Χαρίτων, στη συμβολή της με την οδό Κηφισού στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet