Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 6 Ιουνίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 6 Ιουνίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στις 18:00, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης χονδρικού και λιανικού και λιανικού εμπορίου – Αποθήκη, επί της οδού Μενεξέδων αρ. 9, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Γευσήνους ΑΒΕΕ».
  2. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος (ψητοπωλείο) – Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο), επί της οδού Ναυπλίου αρ. 8, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Γούσιος Η. – Γούσιος Γ. – Γιαννίκου Α. Ο.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «Melchior».
  3. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης χονδρικού και λιανικού εμπορίου (οπωροπωλείο – παντοπωλείο – αυγοπωλείο και κατάστημα ξηρών καρπών), επί της οδού Χ. Τρικούπη αρ. 155, στην Κηφισιά, στον Μυλωνά Γρηγόριο – Δημήτριο του Σταύρου.
  4. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης χονδρικού και λιανικού εμπορίου (κρεοπωλείο – κατεψυγμένα προϊόντα), επί της οδού Μακεδονίας αρ. 21, στην Κηφισιά, στον Φωτόπουλο Νικόλαο του Γεωργίου.
  5. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αδριανού αρ. 28, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Σωτήρης Κυριακού Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» με διακριτικό τίτλο «Γεύματα Βαλαωρίτου ΜΙΚΕ».
  6. Ανανέωση Χορήγησης Άδειας Χρήσης Μουσικής με μηχανικά μέσα στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αργυροπούλου αρ. 1-3, στην εταιρεία «BMD Group Α.Ε.».
  7. Ανανέωση Χορήγησης Άδειας Χρήσης Μουσικής με μηχανικά μέσα στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Λεβίδου αρ. 11 στην εταιρεία με την επωνυμία “Northgate Ε.Π.Ε.” και με διακριτικό τίτλο «Bellini».
  8. Ανανέωση Χορήγησης Άδειας Χρήσης Μουσικής με μηχανικά μέσα στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Λεβίδου αρ. 13 στην εταιρεία με την επωνυμία «Παν. Χριστοφιλέας και Σια Ο.Ε.».
  9. Ανανέωση Χορήγησης Άδειας Χρήσης Μουσικής στο κατάστημα που βρίσκεται στο 18ο χιλ. Ε. Ο. Αθηνών Λαμίας στην εταιρεία «Γ. Διονυσιώτης Α.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «HEAVEN – PARADISE CLUB».
  10. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Οριζόντια σήμανση για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Κυριαζή αρ. 36Β, στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Μπουμπουλίνας, έναντι του αρ. 12, στην Κηφισιά».
  12. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, στη συμβολή των οδών Ελάτης και Βορείου Ηπείρου, στο Ο.Τ. 2, στην Κηφισιά».
  13. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση αναλαμπόντων φανών στην οδό Ίωνος Δραγούμη στη συμβολή της με την οδό Αδριανού, στη διάβαση πεζών μπροστά από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet