Έκθεση από το Τμήμα Φωτογραφίας του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»
Πολιτισμός

Έκθεση από το Τμήμα Φωτογραφίας του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Λήθη» θα παρουσιαστεί από το Σάββατο 11 έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Την έκθεση απαρτίζουν έργα σπουδαστών του Τμήματος Φωτογραφίας του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Κατά την ελληνική μυθολογία η Λήθη, θυγατέρα της Έριδας, αποκαλύπτει τα πολλά πρόσωπα της εγκατάλειψης, ενώ αντίθετα, η Μνημοσύνη, μητέρα των Μουσών, συγκροτεί τις αναμνήσεις. Την αέναη μάχη των ανθρώπινων κατασκευών ανάμεσα στη δημιουργία και την εγκατάλειψη, την ακμή και την παρακμή και εντέλει την μνήμη και τη λήθη, προσπαθούν να αποτυπώσουν με τον φωτογραφικό τους φακό τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, με καθηγητή τον Αντώνη Ατματζίδη.

Συμμετέχουν:

Κωνσταντίνος Γεωργοκίτσος, Νίκος Δελέρνιας, Χριστίνα Καράμπαλη, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Νανά Μοσχονά, Γιάννης Νικολάου, Αντώνης Παντιέρας, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Άννα Σεχιώτη, Βάσια Σκυλακάκη, Μιμή Στάη, Κατερίνα Χρυσολούρη, Έφη Ψαλτίδη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Μαΐου στις 19:00 και η έκθεση θα λειτουργεί από τις 17:00 έως τις 21:00.

Έκθεση φωτογραφίας του Τμήματος Φωτογραφίας του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet