Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Cosmos» στο δημαρχείο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Cosmos» στο δημαρχείο Κηφισιάς

Η Αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο «Cosmos», της ζωγράφου Μαριανίτας Καρακώστα, θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19:00, ενώ η έκθεση το Σάββατο και την Κυριακή θα λειτουργεί από τις 10:30 έως τις 19:30.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια από τη ζωγράφο για το ύφος και την τεχνοτροπία των έργων που ζωγραφίζει: «Με πίστη που διαπνέεται από ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, μελετώ μέσα από τα έργα μου παραμέτρους οι οποίες χαρακτηρίζουν την ανθρώπινη οντότητα ως εσωτερικότητα (σκέψη) και ως εξωτερικότητα (πράξη). Προβάλλω εικόνες ενός ευρύτερου κόσμου, αυτού που διέπει το αστρολογικό σύστημα, ως δομικό υλικό. Με προβληματίζουν, με χαροποιούν, μου προκαλούν διάφορα και ποικίλα συναισθήματα και αναμφίβολα, εν κατακλείδι, με εμπνέουν σκηνές από την καθημερινότητα, οι συνήθειες, οι ανάγκες του ανθρώπου, η φιλική παρέα, η συντροφικότητα… Οι σκέψεις μου παίρνουν ζωή μέσα από την πλαστικότητα της εικαστικής διάστασης. Η αγάπη μου στα έντονα χρώματα είναι εμφανής. Το ίδιο και η επιρροή μου από τις πολεμικές τέχνες που για μένα αποτελούν στάση ζωής».

Πρόσκληση στην Έκθεση Ζωγραφικής «Cosmos» στο δημαρχείο Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet