«Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων»
Πολιτισμός

«Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων»

Η παιδική θεατρική παράσταση «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων» των Κώστα Βουτσά και Αλίκης Κατσαβού θα παρουσιαστεί την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015, στις 20:30, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Μενάνδρεια 2015».

Το έργο αναφέρεται στην ιστορία του στρογγυλοκέφαλου που γεννήθηκε στη χώρα των μυτεροκέφαλων και αντιμετωπίζει την απόρριψη και το συστηματικό εκφοβισμό από τους συμμαθητές του εξαιτίας της διαφορετικότητάς του. Ο δίκαιος βασιλιάς της χώρας, που έχει πάρει υπό την προστασία του το στρογγυλοκέφαλο παιδί, δείχνει τον δρόμο της αγάπης και της φιλίας μέσα στο δάσος της γνώσης και των αποφάσεων.

Η δοκιμασμένη παράσταση έχει χαρακτηριστεί από το κοινό ως «αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του bullying» κι ότι «επιδρά με εξαιρετικό τρόπο». Η παρακολούθηση και συμμετοχή στο ζωντανό θέατρο, προσφέρει στα παιδιά και τους νέους ευκαιρίες για να αποκτήσουν εμπειρίες πάνω στο θέμα του εκφοβισμού, που θα μπορούν να τις εφαρμόσουν στις δικές τους ζωές.

Σκηνοθεσία: Κώστας Βουτσάς
Κείμενο: Αλίκη Κατσαβού – Κώστας Βουτσάς
Μουσική: Νίκος Σαπουντζάκης
Ενορχήστρωση: Κώστας Χαριτάτος
Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού, Άγγελος ΜπέσσαςΑναστασία ΣκοπελίτηΕβελίνα ΚυπραίουΣάββας ΜενοίκουΦίλιππος ΖαρφειάδηςΔήμητρα Μπακαλγιάννη.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
Ειδικές ομάδες: 5 ευρώ.
Προπώληση: 8 ευρώ.
viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Media Markt.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet