Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο παρουσίασαν οι Τροβαδούροι Κηφισιάς
Πολιτισμός

Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο παρουσίασαν οι Τροβαδούροι Κηφισιάς

Μουσικο-οπτική βραδιά με θέμα «Ταξίδι στον κόσμο με όχημα τη μουσική και τον χορό» διοργάνωσε ο Καλλιτεχνικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Τροβαδούροι Κηφισιάς» την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του Δήμου Κηφισιάς «Β. Γκατσόπουλος», υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»

Την εκδήλωση, στην οποία η είσοδος ήταν ελεύθερη, επιμελήθηκε και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία ο κάτοικος του Δήμου και μέλος του Συλλόγου Γιάννης Κ. Τσιάμας.

Στην αρχή της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συλλόγου, Ολυμπία Καλού, απηύθυνε θερμό χαιρετισμό ευχαριστώντας για τη συμμετοχή τους στα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου, ορισμένοι εκ των οποίων ήρθαν από τον Πειραιά και τον Άλιμο, όπως ανέφερε, ως και όλους τους επισήμους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ακολούθως σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο νέος πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης.

Το πολυπληθές κοινό επιβράβευσε για τη μουσική πανδαισία τον κ. Τσιάμα με θερμό χειροκρότημα και ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για τις ποικίλες προσπάθειες που καταβάλλουν για το κοινό όφελος.

Η εκδήλωση έκλεισε από την πρόεδρο με ευχαριστίες προς όλους και επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Τσιάμα και από τον αντιπρόεδρο, Μάρκο Μάστρακα, με πρόσκληση στις επόμενες εκδηλώσεις τους Συλλόγου, στην εκδρομή την Κυριακή 19 Μαρτίου και στη θρησκευτική συναυλία τη Δευτέρα 3 Απριλίου.

Το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος, Γιώργος Θωμάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αχιλλέας Κουρέπης, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, Νικήτας Κόκκαλης, Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, οι πρώην δημ. σύμβουλοι κ.κ. Κουρμαδιάς, Μελάς, Καραγιαννάκης, Νηστικάκης, Πιτίδη, Μουστάκη, οι Κηφισιώτες κ.κ. Ρακιτζής, Γκατσόπουλος, Αλιπράντης, η καθηγήτρια κα Λιαντίνη, ο μαέστρος κ. Μακρίδης, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet