«Απολαυστικό» αφιέρωμα στους Νίκο & Ανδρέα Χατζηαποστόλου στην Κηφισιά
Πολιτισμός

«Απολαυστικό» αφιέρωμα στους Νίκο & Ανδρέα Χατζηαποστόλου στην Κηφισιά

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», η συναυλία «Αφιέρωμα στον Νίκο και Ανδρέα Χατζηαποστόλου», με την υψίφωνο Μάρα Θρασυβουλίδου, τον πιανίστα Γιώργο Νιάρχο και τη συμμετοχή του βαρύτονου Ηλία Τηλιακού.

Η αιθουσα του δημαρχείου γέμισε από κόσμο, ο οποίος απήλαυσε τους διακεκριμένους καλλιτέχνες καταχειροκροτώντας τους ένθερμα στο τέλος της εκδήλωσης.

Οι δύο διακεκριμένοι καλλιτέχνες, η υψίφωνος Μάρα Θρασυβουλίδου και ο μαέστρος Γιώργος Νιάρχος, καθώς κι ο βαρύτονος Ηλίας Τηλιακός , όλοι με πολλές συνεργασίες με την Εθνική Λυρική Σκηνή και με συμμετοχές σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό με διακρίσεις, παρουσίασαν ένα πραγματικά πλούσιο αφιέρωμα στους Νίκο και Ανδρέα Χατζηαποστόλου.

Αγαπημένα τραγούδια του Νίκου Χατζηαποστόλου από δημοφιλείς οπερέτες του, όπως «Οι Απάχηδες των Αθηνών», «Η πρώτη αγάπη», «Οι ερωτευμένοι», «Η γυναίκα του δρόμου», αλλά και αυτοτελείς συνθέσεις του όπως «Ο Αγωγιάτης» και καντάδες όπως «Μια μαργαρίτα έκοψα», είχαν την τύχη να απολαύσουν οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς, αλλά επίσης και αξέχαστες επιτυχίες του Ανδρέα Χατζηαποστόλου όπως «θα το πιεις ένα ποτήρι»,«Εγώ θα κόψω το κρασί», «Τι φταίω», «Δώσε μου φτερά», «Χάθηκαν οι όμορφες μέρες».

Τους καλλιτέχνες προλόγισε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος στο τέλος της εκδήλωσης έδωσε τιμητική πλακέτα στον Ανδρέα Χατζηαποστόλου για την προσφορά του στην ελαφρά ελληνική μουσική.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet