«Αρσενικό και παλιά δαντέλα» από τη Θεατρική Ομάδα του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

«Αρσενικό και παλιά δαντέλα» από τη Θεατρική Ομάδα του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς

Η θεατρική παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» από το έργοτου Joseph Kesselring θα ανέβει από την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς από την Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019 στις 21:00 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η μαύρη κωμωδία του Joseph Kesselring έγινε διάσημη από την κινηματογραφική της μεταφορά. Το έργο γράφτηκε κάτω από το αντιπολεμικό κλίμα που επικρατούσε στις ΗΠΑ το 1940, όταν ο θάνατος ήταν μια φρικτή καθημερινή πραγματικότητα στην Ευρώπη, αποτελεί, όμως, και αλληγορία πάνω στο αιματοβαμμένο παρελθόν της ιστορίας των ΗΠΑ. Οι δεσποινίδες Μπρούστερ είναι δύο ευγενικές, ευλαβικές ηλικιωμένες αδερφές που έχουν ένα πολύ χαριτωμένο και «φιλάνθρωπο» βίτσιο, να δολοφονούν με αρσενικό «σε σπιτικό ποτό» (από οίκτο βέβαια), μοναχικά άτομα για να τα απαλλάξουν από τα βάσανα της μοναξιάς τους. Οι γλυκύτατες ηλικιωμένες κυρίες με τα παράξενα γούστα… έως δολοφονικά, ανήκουν σε μια οικογένεια με επίσης δολοφονικά ένστικτα…

Απόδοση: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνοθεσία-Κοστούμια: Κική Αυγουστάτου

Σκηνικά: Τόνια Αγγελοπούλου

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Αυγουστάτος

Παίζουν οι: Κατερίνα Καλλιανού, Άντζελα Σκαρλάτου, Μιχάλης Τσικαλάκης, Γιώργος Μπακανδρέας, Σπύρος Σερέτης, Δημήτρης Τσολιάκος, Αχιλλέας Κουρέπης, Βαγγέλης Κυριακάκης, Τόνια Αγγελοπούλου, Κατερίνα Σπαγή, Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Καλογεράς, Αγγελική Ταραζή και Ρεββέκα Τζόρβα.

Ήχος – Φως: Γιάννης Μαυρίδης

Κατασκευή σκηνικών: Ντίνος Μάρκου, Νίκος Ραβάνης

Ειδικές κατασκευές: Τάσος Καρβελάς

Βεστιάριο: ΣΥΡΟ

Θεατρική παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα»
από τη Θεατρική Ομάδα του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς /
αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet