Αυτή η νύχτα μένει… στο ΚΕΜΜΕ
Πολιτισμός

Αυτή η νύχτα μένει… στο ΚΕΜΜΕ

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη Νίκου Παναγιωτόπουλου το ΚΕΜΜΕ Δήμου Κηφισιάς προβάλλει την ταινία του «Αυτή η νύχτα μένει», μια σπουδαία, αφηγηματικά προσιτή ταινία, με εξαιρετική δουλειά σε τεχνικό και καλλιτεχνικό επίπεδο και μια άκρως εντυπωσιακή απόδοση της ατμόσφαιρας.

Η ταινία θα προβληθεί τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, στις 19:00, στη Βίλλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τη μουσική της ταινίας έχει γράψει ο σημαντικός Έλληνας συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος θα παραστεί στην προβολή της.

Η προβολή γίνεται σε συνεργασία με την κα Μαριάννα Παναγιωτοπούλου, σύζυγο του σκηνοθέτη και τον κ. Βασίλη Αλατά, ο οποίος ευγενικά παραχώρησε τα δικαιώματα και το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας τους ευχαριστεί θερμά, μέσω ανακοίνωσης. Επίσης, ευχαριστεί και τον κ. Κώστα Μαντά, που βοήθησε στη συνεργασία αυτή.

Λίγα λόγια για την ταινία

Έγχρωμη ταινία ελληνικής παραγωγής, έτους 1999 και διάρκειας 117΄.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Παίζουν: Νίκος Κουρής, Αθηνά Μαξίμου, Ζωή Ναλμπάντη, Θάνος Αλεξανδρής, Γιώργος Διαλεγμένος, Τάκης Σπυριδάκης.

Ο Αντρέας αγαπά τη Στέλλα, αλλά έχει μόνο ένα μαγαζάκι της ΕΒΓΑ να της προσφέρει. Φιλοδοξώντας να κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια, η Στέλλα φεύγει για τα σκυλάδικα της επαρχίας. Είναι η αρχή μιας κατάβασης στην κόλαση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet