Βραδιές ποιοτικής μουσικής απόλαυσε το κοινό των «Μενανδρείων»
Πολιτισμός

Βραδιές ποιοτικής μουσικής απόλαυσε το κοινό των «Μενανδρείων»

Η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς «Ανδρέας Κατεβαίνης» έδωσε μια εκπληκτική παράσταση στην επανεμφάνιση της στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2018» που διοργανλωνει ο Δήμος.

Η ιστορική Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς εγκαινίασε τα νέα, διευρυμένα καθήκοντά της την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς με ένα πρόγραμμα jazz, latin, κλασικής, αλλά και ελληνικής μουσικής. Γνωστά κομμάτια όπως «Copacabana», «The Muppet Show Theme», «Dmitri Shostakovich Waltz No2» κ.ά., υπό τους ήχους της Δημοτικής Μπάντας απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Χαιρετισμό απηύθυνε, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού, Νικήτας Κόκκαλης, ενώ ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, εξήρε το έργο της Φιλαρμονικής και εξέφρασε τη βούληση για συχνότερη παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σίσσυ Παπασπύρου, και το μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Αγγελική Βαλασοπούλου.

Δύο ιδιαίτερες βραδιές παρακολούθησαν, στη συνέχεια, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου οι θεατές στο πλαίσιο των «Μενανδρείων 2018» στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ο Στέφανος Νικοτιάν στο πιάνο και ο Ευγένιος Μπένσης στο βιολοντσέλο ερμήνευσαν έργα των Beethoven και Chopin χαρίζοντας μια ξεχωριστή βραδιά ποιοτικής μουσικής στους παρευρισκομένους. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Μπαλογιάννης σε ένα ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας με τίτλο «Πέντε Ερωτήσεις για τον Άνεμο» παρουσίασε έργα από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο, δείχνοντας δείγματα του εξαιρετικού ταλέντου του, καθώς κατάφερε να μαγνητίσει το κοινό με μόνη συνοδεία την κιθάρα του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σίσσυ Παπασπύρου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet