«Γεμάτη» συναίσθημα η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στη Ν. Ερυθραία
Πολιτισμός

«Γεμάτη» συναίσθημα η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στη Ν. Ερυθραία

Η πλατεία 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Ερυθραία γέμισε από νωρίς από κόσμο που ήρθε για να υποδεχτεί τον Χρήστο Θηβαίο, σε μία συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, που ήρθε για πρώτη φορά στον Δήμο Κηφισιάς, πρόσφερε ένα συναυλιακό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και σπουδαίες επιτυχίες.

Συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, χάρισε στο κοινό με την αισθαντική και μελωδική φωνή του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του… Η συναυλία περιλάμβανε αγαπημένα τραγούδια από την πορεία του μεγάλου ερμηνευτή στη μουσική, ξεκινώντας από τους Συνήθεις Ύποπτους και τους προσωπικούς του δίσκους, αλλά και νέα τραγούδια από τη δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τον περασμένο χειμώνα, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».

Μαζί του ήταν οι ταλαντούχοι μουσικοί Μάξιμος Δράκος, Γιάννης Αγγελόπουλος και Πέτρος Βαρθακούρης.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιπρόεδρος, Νικήτας Κόκκαλης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αγγελική Βαλασοπούλου και Ελευθερία Ρούσσου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet