«Γιάννα»… από τη Γιάννα Αγγελοπούλου
Πολιτισμός

«Γιάννα»… από τη Γιάννα Αγγελοπούλου

Το βιβλίο της «Γιάννα» παρουσίασε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου. Την κ. Γ. Αγγελοπούλου υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, μαζί με την αντιδήμαρχο Νίνα – Ασπασία Βλάχου.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απήυθυνε ο δήμαρχος Κηφισιάς εξήρε την επιτυχία της κ. Γ. Αγγελοπούλου ως προέδρου της Επιτροπής Διεκδίκησης αλλά και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. «Στη σκέψη των Ελλήνων η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι ο άνθρωπος που κατόρθωσε να φέρει στην Ελλάδα και να διοργανώσει τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο που είχαμε από μικρά παιδιά, να ζήσουμε και να απολαύσουμε Ολυμπιακούς Αγώνες. Σας ευχαριστώ πολύ για τη σημερινή σας παρουσία στο δημαρχείο Κηφισιάς», τόνισε ο κ. Ν. Χιωτάκης.

Μετά από την προβολή ενός βίντεο, με κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου, ξεκίνησε η παρουσίαση του βιβλίου. Αφού η ίδια μίλησε για τις λαμπρές μέρες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που, όπως είπε, αποτελούν τον πυρήνα του βιβλίου της, αναρωτήθηκε τι φταίει που το σήμερα είναι τόσο διαφορετικό σε σχέση με το χθες, υπογραμμίζοντας ότι «η ανάληψη ευθύνης είναι αυτή που θα μας βγάλει από την κρίση και μόνο με αποτελεσματικότητα μπορούμε να έχουμε μέλλον».

Μετά την ομιλία της, η κ. Γ. Αγγελοπούλου συνομίλησε με τους προσκεκλημένους και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Κουρμαδιάς και Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, Βασίλης Βάρσος και ΠΟΛΗ ΦΩΣ, Αγγελική Συνοδινού, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, Γεώργιος Παπαδόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αγγελική Βαλασοπούλου, Αντώνης Βάρδας, Ηλιάνα Στεφανάκου και Σπύρος Μούρκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet