Εκδηλώσεις Φεστιβάλ Κηφισιάς από 12 έως 18 Ιουλίου
Πολιτισμός

Εκδηλώσεις Φεστιβάλ Κηφισιάς από 12 έως 18 Ιουλίου

Οι εκδηλώσεις του 4ου Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018 κορυφώνονται το διάστημα 12 – 18 Ιουλίου με πέντε εκδηλώσεις ευρείας γκάμας.

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 21:00, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά) σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων το κοινό θα παρακολουθήσει τη μουσική εκδήλωση «Γκαλά Όπερας», ένα πρωτότυπο πρόγραμμα της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τη συμμετοχή καταξιωμένων μονωδών. Είσοδος ελεύθερη.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 20:30 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια πολιτική συζήτηση για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων. Με το πέρας της εκδήλωσης ακολουθεί μουσικό πρόγραμμα με τη βιολοντσελίστα Σεντέφ Ερτσετίν και την πιανίστα Μαρία Παπαπετροπούλου, με τίτλο «Η Μουσική μπορεί το Μαζί» με μουσικά ακούσματα και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου. Είσοδος ελεύθερη.

Στις 15 και 16 Ιουλίου στις 21:00 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς έρχεται μια μουσικό – θεατρική παράσταση αφιερωμένη στο έργο του αγαπημένου Έλληνα συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή. Οκτώ ηθοποιοί παίζουν και τραγουδούν υποσχόμενοι μια αίσθηση οικογενειακού τραπεζιού. Είσοδος ελεύθερη.

Την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 21:00 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας και με αφορμή τον έναν χρόνο λειτουργίας του, διοργανώνεται μια πολυθεματική βραδιά πολιτισμού με σκοπό να αναδείξει το έργο και τους στόχους του Ινστιτούτου. Είσοδος ελεύθερη.

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας (Ι. Δρυμπέτη & Κερκύρας, Νέας Ερυθραίας) παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Lemon» που βασίζεται στον ποιητικό μονόλογο «Χιλιαεννιακόσια» του Alessandro Baricco, μια παράξενη ιστορία ενός σπουδαίου πιανίστα που έζησε όλη του τη ζωή σε ένα καράβι. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet