Ενθουσιάζουν οι εκδηλώσεις των «Μενανδρείων»
Πολιτισμός

Ενθουσιάζουν οι εκδηλώσεις των «Μενανδρείων»

Τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου 2018 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2018» του Δήμου Κηφισιάς.

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, η Καλλιόπη Βέττα με τον Γιάννη Ιωάννου χάρισαν ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο μέσα από τα άφθαρτα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Η πλατεία πλημμύρισε με νοσταλγικούς ήχους και τις ζεστές φωνές των τραγουδιστών σε μια βραδιά μνήμης και οδοιπορικού στο παλιό, όμορφο ελληνικό τραγούδι. Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, η οποία προλόγισε την εκδήλωση, ο αντιδήμαρχος Ν. Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Δάντης χάρισε μια ποπ-ροκ βραδιά στο κοινό της Κηφισιάς στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείων στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων. Ο γνωστός καλλιτέχνης ερμήνευσε πολλά παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια, τόσο δικά του όσο και άλλων καλλιτεχνών και κατάφερε να γοητεύσει για περισσότερες από δύο ώρες το κοινό που γέμισε αυτό τον όμορφο χώρο. Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, η οποία προλόγισε την εκδήλωση, αλλά και ο εμπνευστής του Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων, αντιδήμαρχος Σταύρος Ζαπάντης. Τη βραδιά άνοιξε ροκ συγκρότημα από τους σπουδαστές του ΙΕΚ Κηφισιάς.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο γεμάτο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου, μια μοναδική παράσταση σε καταπληκτική ερμηνεία της Βερόνικας Αργέντζη που καθήλωσε το κοινό και την αντάμειψε με ένα θερμό χειροκρότημα. Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet