Εντυπωσίασαν τα έργα των μικρών ζωγράφων του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του «Δ. Βικέλας»
Πολιτισμός

Εντυπωσίασαν τα έργα των μικρών ζωγράφων του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του «Δ. Βικέλας»

Πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς, και φέτος η ετήσια έκθεση ζωγραφικής παιδιών και εφήβων που παρακολουθούν μαθήματα στο Εργαστήρι Ζωγραφικής του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» λειτουργεί 11 μήνες τον χρόνο και φιλοξενεί 100 περίπου παιδιά από 6 έως 16 ετών. Διδάσκει η ζωγράφος – εκπαιδευτικός Φρόσω Μαλέα, η οποία είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια – οργάνωση της έκθεσης.

Στην έκθεση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, υπήρχαν έργα ζωγραφικής με πολλές τεχνικές και διαφορετικά υλικά (μολύβια, τέμπερες, ακουαρέλες, μελάνια κ.λπ.). Κάνοντας συνδυασμό μεικτών τεχνικών (π.χ. ζωγραφική και κολλάζ), τα παιδιά δημιούργησαν έργα και τρισδιάστατες κατασκευές (κούκλες, στεφάνια, μάσκες κ.ά.).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Νικήτας Κόκκαλης και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Καλός. Επίσης, παρευρέθηκαν παιδιά και γονείς, καθώς και δημότες, για να θαυμάσουν από κοντά τα έργα των μικρών ζωγράφων.

Όπως ενημερώνει, μέσω ανακοίνωσης, ο Δήμος Κηφισιάς, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 θα ξεκινήσουν για τέταρτη χρονιά τα θερινά μαθήματα ζωγραφικής στο κτήριο «Στουδίτη» (Χαριλάου Τρικούπη 68, Κηφισιά), ως εξής:

Τρίτη έως και Παρασκευή: 15:00-17:00, 17:00-19:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6231041 ή 213 2007204, 205, 207.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet