Εντυπωσιακή η έκθεση κεραμικής στο ΚΕΜΜΕ Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

Εντυπωσιακή η έκθεση κεραμικής στο ΚΕΜΜΕ Δήμου Κηφισιάς

Η αγάπη και η φαντασία συναντήθηκαν με την τέχνη στην τριήμερη έκθεση κεραμικής στο Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) του Δήμου Κηφισιάς, που πραγματοποιήθηκε 1 – 3 Ιουνίου 2018 στη Βίλα Κώστα.

Στον χώρο της πολυποίκιλης πολιτιστικής δημιουργίας φιλοξενήθηκαν για τρεις ημέρες έργα που φιλοτέχνησε η ομάδα κεραμικής της Μαρίας Ρήγα. Κεραμικά έργα, εντυπωσιακά, φτιαγμένα με μεράκι παρουσιάστηκαν στο κοινό και ενθουσίασαν.

Εντυπωσιασμένη η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, Έφη Κούτση, συνεχάρη όλη την ομάδα και τη δασκάλα Μαρία Ρήγα. «Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους, το επίπεδο είναι πάνω από επαγγελματικό» τόνισε η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, ενώ την έκθεση επισκέφθηκε και ο πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημ. Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης.

Η ομάδα της κεραμικής εργάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Βίλα Κώστα και οι μαθητές διδάσκονται τις βασικές τεχνικές κατασκευής και στη συνέχεια διακόσμησης ενός κεραμικού έργου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet