Επίδειξη ευρωπαϊκών, λάτιν & oriental χορών από το «Δ. Βικέλας»
Πολιτισμός

Επίδειξη ευρωπαϊκών, λάτιν & oriental χορών από το «Δ. Βικέλας»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, με μεγάλη συμμετοχή χορευτών και κοινού, η εκδήλωση Επιδείξεων Χορών με τους συμμετέχοντες στα Τμήματα Εκμάθησης Χορών του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Η εκδήλωση περιελάμβανε ευρωπαϊκούς – λάτιν και oriental χορούς.

Oι εκπαιδευτές των Τμημάτων Χορού του Νομικού Προσώπου κ.κ. Βασιλική Μουζή, Γιώργος Τραχανής  και Yuri Dimitrof επιμελήθηκαν χορογραφίες τις οποίες οι συμμετέχοντες στα Προγράμματα, εκτέλεσαν με μεγάλη επιτυχία.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ και υπεύθυνος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης τονίζοντας την αξία του χορού ως τρόπο άσκησης και ψυχαγωγίας και προσκάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να εγγραφούν στα Τμήματα Εκμάθησης Χορού του ΝΠΔΔ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος,  ο πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Στέλλα Κονιτοπούλου, Ρόζα Κουτσούκου και Αγγελική Βαλασοπούλου καθώς και ο πρόεδρος του Πανερυθραϊκού Γιώργος Ρηγούτσος.

Αναμνηστικά έπαθλα στους χορευτές απένειμαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού – Αθλητισμού και  ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Αθλητισμού του Νομικού Προσώπου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η χορογράφος Έφη Κεραμάρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet