Η αναγέννηση της Φύσης γιορτάζεται στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η αναγέννηση της Φύσης γιορτάζεται στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Η αναγέννηση και η ομορφιά της φύσης γιορτάζεται στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς από τις 27 Απριλίου έως και τις 14 Μαΐου 2017.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 8 το βράδυ στο Άλσος Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και η πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, προσκαλούν το κοινό στη μεγάλη γιορτή του Δήμου.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος

Στο μήνυμα του ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τονίζει: «H αναγέννηση της φύσης και της καρποφορίας ξεδιπλώνεται στην ιστορική Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. H πρώτη γιορτή του Δήμου μας που μετατρέπει την παράδοση σε δυναμική τεχνογνωσία. Οι δεσμοί του Δήμου μας με την ανθοκαλλιέργεια και την ανθοπαραγωγή αποτελούν την κινητήρια δύναμη, για τις καινοτομίες που ανθίζουν σαν λουλούδια στο υπέροχο Άλσος Κηφισιάς.

»Συγκεντρώσαμε εδώ τις προσπάθειες, την αγάπη και το μεράκι όλων των υπηρεσιών του Δήμου. Η Ανθοκομική Έκθεση μας, αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της κοινωνικής και δημοτικής οικονομίας, που διαχέεται και στην τοπική αγορά. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τούτη την πρωτογενή παραγωγή του δικού μας τόπου. Βοηθούμε να μετατραπεί σε σύγχρονη επιχειρηματικότητα.Έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε δωρεάν πρωινή είσοδο από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ευχαριστώ πολύ όσους εργάστηκαν σκληρά για τη φετινή Έκθεση: παραγωγούς και εκθέτες, την πρόεδρό της, κα Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, τα μέλη του Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης και τους εργαζόμενους του Δήμου. Καλώς ήρθατε στο πολύχρωμο Άλσος Κηφισιάς. Ζήστε τον μαγευτικό κόσμο των χρωμάτων και των αρωμάτων της 63ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, επισημαίνει: «Σε μια Ελλάδα που μετράει τις πληγές της, η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζει την πορεία της στον χρόνο και η 63η Έκθεση έρχεται να ενώσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, έρχεται να θεραπεύσει με τα άνθη και τα αρώματα της. Εξάλλου το εκθεσιακό κομμάτι της φέτος είναι οι “Θεραπευτικοί Κήποι” που αποτελούνται από τον κήπο των αισθήσεων, τον λαβύρινθο χαλάρωσης, τον θεραπευτικό λαχανόκηπο και μια μικρογραφία του κήπου του Ιπποκράτη.

“Κοίταξε, μύρισε, άγγιξε” και ξέφυγε από τη σκληρή πραγματικότητα. Διασκέδασε και μάθε πώς να ομορφύνεις τη ζωή σου. Καθημερινές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες, θέατρο, χορός, ποίηση, ομιλίες, ασκήσεις για το πνεύμα και το σώμα πλαισιώνουν την Έκθεση. Σας περιμένουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet