Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Βασιλικής Πιτούλη «Η κουζίνα της αγάπης»
Πολιτισμός

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Βασιλικής Πιτούλη «Η κουζίνα της αγάπης»

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της συγγραφέως Βασιλικής Πιτούλη με τίτλο «Η κουζίνα της αγάπης».

Πρόκειται για το τελευταίο μυθιστορηματικό εγχείρημα της κας Πιτούλη, η οποία, επίσης, ασχολείται ενεργά με τα κοινά, καθώς είναι γραμματέας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς.

Η συγγραφέας εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Και το έρεβος να γίνεται φως», το 2001 και έκτοτε ακολούθησαν τα «Να με λες Άννα, «Δείπνο εκ προμελέτης», «Η προδοσία οδηγεί στον παράδεισο», «Εκάλη – Μύκονος», κ.ά.

«Η κουζίνα της αγάπης» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Έναστρον.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κάθε κουζίνα έχει τα μυστικά της και η κουζίνα της Σύρμως δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα. Είναι άσημη αλλά έχει διάσημη αδερφή, την ιέρεια των ειδήσεων Λίνα Τάτση. Ζουν σε παράλληλους κόσμους, ξένους μεταξύ τους, αλλά στην ίδια Αθήνα της κρίσης. Η μια έχει κόρες και η άλλη γάτες και σκύλους, αλλά καθεμία αναρωτιέται ποια είναι η κερδισμένη.

Η Ήπειρος κονταροχτυπιέται με τον Βόλο και τη Μικρά Ασία καθώς οι γυναίκες της ιστορίας αυτής προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον έρωτα και τη στοργή της αδερφής και της μητέρας. Κάποιοι λεκέδες μένουν ανεξίτηλοι, αλλά όλα μπορούν να συμβούν στην… κουζίνα της αγάπης.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Βασιλική Πιτούλη γεννήθηκε στον Βόλο από πατέρα Ηπειρώτη. Μην προσπαθήσετε να τη συσχετίσετε με την κεντρική ηρωίδα του βιβλίου, είναι μάταιο. Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet