Μάγεψε το κοινό της Κηφισιάς το… πρώτο μας πάρτι
Πολιτισμός

Μάγεψε το κοινό της Κηφισιάς το… πρώτο μας πάρτι

«Πλημμύρισε» το αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στη μουσικοθεατρική παράσταση «Το πρώτο μας πάρτι».

Μια μουσική βραδιά με την υπογραφή του Μάκη Δελαπόρτα, με τη συμμετοχή των πιο γνωστών και αγαπημένων τραγουδιστών των ΄60s και ΄70s, αλλά και με τη συμμετοχή νέων ταλαντούχων ερμηνευτών.

Ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς, ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, μουσικά είδωλα μιας άλλης νοσταλγικής ποπ εποχής, αλλά και ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Εβελίνα Νικόλιζα  χάρισαν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ένα πάρτι βγαλμένο από μια άλλη, ρομαντική και νοσταλγική εποχή του ελληνικού τραγουδιού.

Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα λαμπερά κοστούμια και οι μοναδικές ερμηνείες των τραγουδιστών έκλεψαν την παράσταση και μάγεψαν το κοινό. Ο κόσμος απήλαυσε ένα ολοκληρωμένο μουσικο-θεατρικό υπερθέαμα και σιγοτραγούδησε με όλους τους καλλιτέχνες όλες τις γνωστές επιτυχίες της ελληνικής ποπ σκηνής.

Μουσική, χορός και τραγούδι στην πιο ξεχωριστή παράσταση του πολιτιστικού θεσμού «Μενάνδρεια 2017».

Στη συναυλία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, η αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ζέτη Κασσιμάτη, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.», Πόλυ Αστερίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης και Γιώργος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, η οποία απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στην έναρξη της συναυλίας και Αγγελική Βαλασοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet