Μάγεψε το Transcription Ensemble στην αυλαία των «Μενανδρείων 2015»
Πολιτισμός

Μάγεψε το Transcription Ensemble στην αυλαία των «Μενανδρείων 2015»

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν τα «Μενάνδρεια 2015», καθώς το μουσικό σύνολο Transcription Ensemble μάγεψε τους παρευρισκόμενους την Kυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς.

Μια μουσική απόλαυση στο όμορφο αθλητικό περιβάλλον, ένα βράδυ γεμάτο μουσική που ξεπερνά τα σύνορα και μας ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς.

Οι Θεσσαλονικείς Transcription Ensemble με το πρόγραμμά τους ανέδειξαν όλες τις δυνατότητες ενός ευέλικτου μουσικού συνόλου μέσα από έργα που σπάνια έχει την ευκαιρία να γευτεί το κοινό. Το δραστήριο μουσικό σύνολο Transcription Ensemble αποτελείται από τους μουσικούς Χρήστο Γρίμπα (βιολοντσέλο), Νίκο Ζαφρανά (πιάνο) και Γιώργο Κανδυλίδη (βιολί) και έχει δώσει ρεσιτάλ και συναυλίες δωματίου στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Β. Αμερική.

Στη μουσική βραδιά παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος της Κλασσικής Μουσικής Ευγενία Παπαδήμα και ο αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός.

Η εν λόγω μουσική εκδήλωση έριξε αυλαία στον φετινό κύκλο των Μεναδρείων με τον πρόεδρο Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρο Ζαπάντη να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη με την οποία πλαισίωσε τις φετινές εκδηλώσεις και την πρωτοφανή συμμετοχή του σε αυτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet