Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ
Πολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς, το 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης» με τη συμμετοχή 9 Χορωδιών απ’ όλη την Ελλάδα.

Την έναρξη του Φεστιβάλ την έκανε η πρόεδρος του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Σωματείου «Απόλλων Μουσηγέτης», Ολυμπία Μπισκίνη, και στη συνέχεια ακολούθησαν η ανδρική χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Αταλάντης «Η Πρόοδος», υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κοσμίδη, η Μικτή Χορωδία των φίλων Ωδείου της Μυτιλήνης «Νίκος Σκαλκώτας», η Χορωδία της Σάμου «Ηδύλη» και η πρώτη βραδιά ολοκληρώθηκε με το Γυναικείο φωνητικό σχήμα «Εμμέλεια» της πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

Τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ άνοιξε η Πολυφωνική χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών «Ηarmonia Juris», στη συνέχεια ακολούθησε η χορωδία «Η Έκφραση», η Δημοτική χορωδία της Αγ. Παρασκευής, η χορωδία του Λεοντείου Λυκείου «Αmbitus» και το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τη χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας.

Το φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στο ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς για την προσφορά του στον πολιτισμό και τελούσε υπό την αιγίδα του.

Στο φεστιβάλ παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Επιχειρησιακού Προγράμματος και Ζωοφιλίας, Αχχιλέας Κουρέπης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Λίλα Παπαδημητρίου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών, Αντώνης Οικονόμου, ο  επιχειρηματίας Γαλληνός Λαουτάρης, πρόεδροι ομίλων και συλλόγων από τις χορωδίες, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet