Με πλήθος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων συνεχίζονται τα «Μενάνδρεια 2018»
Πολιτισμός

Με πλήθος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων συνεχίζονται τα «Μενάνδρεια 2018»

Με αμείωτη ένταση και πλήθος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων συνεχίζονται τα «Μενάνδρεια 2018». Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος σε όλη την πόλη που υπόσχονται ποιοτικές βραδιές πολιτισμού.

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου έρχεται η εξ αναβολής μεγάλη συναυλία, με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο στις 21:00. Ο διάσημος καλλιτέχνης υπόσχεται ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου έρχεται η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Μόλις Χώρισα» στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς στις 21:00. Ηθοποιοί με μεγάλη πορεία στο θεατρικό σανίδι όπως η Τζόυς Ευείδη, η Γωγώ Μπρέμπου κ.ά. θα χαρίσουν στο κοινό άφθονο γέλιο σε μια εξαιρετική παράσταση. Γενική είσοδος 8 ευρώ.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στο Θέατρο Εργατικών Κατοικιών (1η Μάη, Κάτω Κηφισιά), ο Γιώργος Γερολυμάτος θα παρουσιάσει ένα ρεπερτόριο διαχρονικών, αγαπημένων τραγουδιών που έχουν γράψει ιστορία. Είσοδος ελεύθερη.

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, οι μικροί φίλοι του θεσμού θα απολαύσουν τη θεατρική παράσταση «Η νεράιδα του Φεγγαριού» με την ταλαντούχα Σάρα Εσκενάζη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου. Είσοδος ελεύθερη.

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στον φιλόξενο χώρο του Εντευκτηρίου της Εκάλη δύο ανερχόμενες φωνές, της Αγάθης Κοσκινά και του Σπύρου Κλείσσα, θα παρουσιάσουν τραγούδια μεγάλων συνθετών που φέρνουν μνήμες και νοσταλγία. Είσοδος ελεύθερη.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο γήπεδο μπάσκετ στα Αλώνια, η γνήσια λαϊκή φωνή του ελληνικού πενταγράμμου, ο Μιχάλης Δημητριάδης με την ορχήστρα του θα παρουσιάσει δικά του τραγούδια αλλά και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες. Είσοδος ελεύθερη.

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, το θρυλικό συγκρότημα CHARMS έρχεται στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς στις 20:30, να χαρίσει μια αυθεντική ροκ βραδιά. Μεγάλες ροκ επιτυχίες των προηγούμενων δεκαετιών θα ακουστούν σε μια βραδιά όπου όλοι, μικροί και μεγάλοι, θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet