Με όχημα τη μουσική και τον χορό… ταξίδεψαν οι Κηφισιώτες
Πολιτισμός

Με όχημα τη μουσική και τον χορό… ταξίδεψαν οι Κηφισιώτες

Οπτικο-ακουστική μουσική βραδιά με τίτλο «Ταξίδι στον κόσμο με όχημα τη μουσική και τον χορό» παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα Πολιτιστικού «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς απήλαυσε ένα θεαματικό, μουσικοχορευτικό ταξίδι στον χώρο της παράδοσης όλου του κόσμου, με μεγάλες ορχήστρες και τους καλύτερους δεξιοτέχνες του είδους. Μία συναρπαστική περιήγηση που περιελάμβανε πολλές χώρες από όλον κόσμο, με μουσικά συγκροτήματα και μεγάλα χορευτικά σχήματα, αλλά και με αποσπάσματα από συναυλίες με μεγάλους σολίστ και σπουδαίους ερμηνευτές.

Τη δημιουργία, επιμέλεια και παρουσίαση της μουσικής βραδιάς είχε ο κ. Γιάννης Κ. Τσιάμας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Νικήτας Κόκκαλης, ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς, Σάντυ Πατρινού, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Χρήστος Καλός και Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς και η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet