Μια μοναδική συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Κηφισιά
Πολιτισμός

Μια μοναδική συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Κηφισιά

Μια καταπληκτική συναυλία, με τη μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο από κόσμο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Μενάνδρεια».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί με τη νέα μπάντα της, τους Bogaz Musigue, μετέφεραν το κοινό της Κηφισιάς σε ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο και στον τόπο που έθρεψε την Ελλάδα με άφθαρτα τραγούδια μεγάλων δημιουργών, με την επιμέλεια της Δήμητρας Γαλάνη.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, σε μια καταπληκτική φθινοπωρινή βραδιά, ερμήνευσε γνωστές της επιτυχίες, όπως το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», «Τράβα ρε μάγκα», «Χίλιες σιωπές», «Παιδιά των δρόμων», «Σάλα σάλα», «Να μ’ αγαπάς», «Το φεγγάρι κάνει βόλτα», «Παραμιλητό», οι οποίες μάγεψαν τον κόσμο της Κηφισιάς που τραγουδούσε μαζί της σε όλη τη συναυλία.

Χαρακτηριστικό της βραδιάς ήταν η συνάντηση επί σκηνής με την κ. Στέλλα Κονιτοπούλου προς το τέλος της συναυλίας.

Την Ελένη Τσαλιγοπούλου προλόγισε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, και χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Τη συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», Νικήτας Κόκκαλης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» και του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ της Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς, Στέλλα Κονιτοπούλου, η νέα δημοτική σύμβουλος Λίλα Παπαδημητρίου, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet