Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον μεγάλο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα
Πολιτισμός

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τον μεγάλο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα

Στην κατάμεστη αίθουσα «Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 ένωσαν τις φωνές τους ο Μιχάλης Δημητριάδης και η εξαμελής ορχήστρα του Σπύρου Πατρά.

Συνδιοργανωτές ήταν το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης».

Σε ένα εξαιρετικά επιλεγμένο ρεπερτόριο τραγουδιών από την πλούσια παρακαταθήκη που μας κληροδότησε ο αξέχαστος Απόστολος Καλδάρας. Η εξαμελής ορχήστρα του Σπύρου Πατρά απέδειξε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη της μουσική και καλλιτεχνική αξία στο λαϊκό τραγούδι.

Μια σύντομη αναφορά στον μεγάλο δημιουργό Απόστολο Καλδάρα έκανε η φιλόλογος Λίλα Παπαδημητρίου, μετά τον χαιρετισμό του προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέα Κουρέπη, και της προέδρου του Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού Σωματείου Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης», Ολυμπίας Μπισκίνη.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα εύσημα που απέδωσε η κ. Ολυπία Μπισκίνη στον Αλέξανδρο Σούτσο για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet