Μοναδική συναυλία από τη Σαβίνα Γιαννάτου στην Κηφισιά
Πολιτισμός

Μοναδική συναυλία από τη Σαβίνα Γιαννάτου στην Κηφισιά

Μία μοναδική μουσική συνάντηση είχαν τη χαρά να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουνίου 2018 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς. Η γνωστή ερμηνεύτρια και συνθέτρια Σαβίνα Γιαννάτου με τη μελωδική φωνή της και ο σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης πιανίστας Σπύρος Μάνεσης συνεργάστηκαν και παρουσίασαν τραγούδια από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, αλλά και τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και του Μάνου Χατζιδάκι.

Η εκδήλωση ήταν μία συνδιοργάνωση του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς και του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας». Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη στήριξη των Μουσικών Εργαστηρίων του Συνδέσμου στα ελληνικά νησιά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, που εξήρε τους σκοπούς του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας» και εξέφρασε τη βούληση του Δήμου να είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες. Επίσης, παρευρέθηκαν η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ρένα Πολίτη, και το μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet