Μουσικές συναντήσεις από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Κηφισιάς» και το ΚΕΜΜΕ
Πολιτισμός

Μουσικές συναντήσεις από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Κηφισιάς» και το ΚΕΜΜΕ

Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Κηφισιάς», σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ), οργανώνουν την Τετάρτη 14 και την Τρίτη 20 Ιουλίου και ώρα 8μ.μ., δύο μουσικές συναντήσεις στον αίθριο χώρο της Βίλας Μπότση, (στο ανηφορικό δρομάκι Σαπφούς 5, στα όρια Πολιτείας-Νέας Ερυθραίας).

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον έμπειρο και εξαίρετο φλαουτίστα Δημήτρη Φωτόπουλο μαζί με τον προικισμένο και ευαίσθητο κιθαρίστα Δημήτρη Παππά σε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα στο τέλος του οποίου θα ακουστούν παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια της Μικράς Ασίας σε μεταγραφή για φλάουτο και κιθάρα. Στην αρχή του δεύτερου μέρους της συναυλίας, θα γίνει αφιέρωμα στη μνήμη του σημαντικού συνθέτη-κιθαρίστα Κυριάκου Τζωρτζινάκη, επί χρόνια καθηγητή στο Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Κηφισιάς.

Την Τρίτη 20 Ιουλίου, θα αναλάβει ο Μακεδόνας δεξιοτέχνης του πιάνου Παναγιώτης Τροχόπουλος σε ένα συναρπαστικό ρεσιτάλ, το πρόγραμμα του οποίου κορυφώνεται με τον «Petrushka» του Igor Stravinsky για την επέτειο των 50 ετών από το θάνατο του μεγάλου Ρώσου συνθέτη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet