Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού θεσμού «Άνοιξη Τεχνών» του Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού θεσμού «Άνοιξη Τεχνών» του Δήμου Κηφισιάς

Με μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς για το έτος 2019 στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Άνοιξη Τεχνών».

Ο πολυβραβευμένος Ελληνοϊταλός συγγραφέας Costantino Salis παρουσίασε το θεατρικό έργο του «Συγγνώμη που αργά σ΄ αγάπησα» βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημά του, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσική, τραγούδι, χορό, αλλά και υποκριτική παρακολούθησε πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στη μουσικοθεατρική παράσταση χαρίζοντας ένα θερμό χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές: Costantino Salis, Γεωργία Σιακαβάρα, στον βαρύτονο και πιανίστα Κωνσταντίνο Καριώτη και στο χορευτικό ζευγάρι Γιώργο Κετσερίδη, Μαρία Λευκοπούλου.

Επίσης τραγούδησαν: η Νάντια Καραγιάννη που τη συνόδευσε στο πιάνο ο μαέστρος Ανδρέας Μπουτσικάκης και η Λήδα Αγγελάκη με τον κιθαρίστα Παναγιώτη Παπαπορφυρίου, μέλη του συγκροτήματος Vanilla Swing.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η πρωτότυπη παρουσίαση του βιβλίου «Συγγνώμη που αργά σ΄ αγάπησα» μέσω συνέντευξης του συγγραφέα Costantino Salis στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.

Το καλλιτεχνικό γεγονός παρουσίασε ο δημοσιογράφος και γνωστός αστρολόγος Άρης Παπαδογιάννης και την εκδήλωση μαγνητοσκόπησε η ιταλική τηλεόραση.

Χαιρετισμό κατά την έναρξη απηύθυνε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Σίσσυ Παπασπύρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet