Ξεκινά την Πέμπτη 28 Ιουνίου το Φεστιβάλ Κηφισιάς
Πολιτισμός

Ξεκινά την Πέμπτη 28 Ιουνίου το Φεστιβάλ Κηφισιάς

Το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018 ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο. Την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 21:00, το Ζηρίνειο Στάδιο (Λεωφ. Κηφισίας 192, Κηφισιά) ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, σε μια συναυλία – αφιέρωμα στους θρυλικούς Beatles, υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Πλατύραχου. Πάνω από 100 μουσικοί και χορωδοί υπόσχονται ένα μουσικό υπερθέαμα. Με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του Ομίλου ΟΤΕ Αθηνών και της Χορωδίας του Ωδείου Αθηνών, με μαέστρο τον Δημήτρη Μπουζάνη (γενική είσοδος 5 ευρώ)

Από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου κάθε βράδυ στις 21:00, η θεατρική ομάδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς μας παρουσιάζει την κλασική κωμωδία «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος» του Georges Feydeau σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά). Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί περιμένουν το κοινό για να το ταξιδέψουν στον κόσμο της έβδομης τέχνης (είσοδος ελεύθερη)

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στον φιλόξενο χώρο του αίθριου των Εκπαιδευτηρίων ISA (Αρτέμιδος 42 & Ξενίας, Κηφισιά) και ώρα 21:00, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μουσική βραδιά, αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου Γάλλου συνθέτη Claude Debussy, σε έμπνευση της μουσικού και σκηνοθέτιδας Μάγδας Μαυρογιάννη. Η γνωστή πιανίστα Ναταλία Μιχαηλίδου και ο δεξιοτέχνης ομποΐστας Ευάγγελος Χριστόπουλος, με σεβασμό στο έργο του συνθέτη. παρουσιάζουν σταθμούς από τη μουσική του πορεία (είσοδος ελεύθερη).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet