Οι κήποι του μέλλοντος… ανθίζουν στην 65η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Οι κήποι του μέλλοντος… ανθίζουν στην 65η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Η πιο αναγνωρίσιμη και από τις μεγάλες εκθέσεις ανθέων και φυτών στην Ελλάδα γιορτάζει φέτος 65 χρόνια λειτουργίας και ανοίγει τις πόρτες της στις 30 Απριλίου 2019 στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος». Έχοντας προετοιμάσει μία σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ο ιστορικός θεσμός θα δώσει για άλλη μία χρονιά ζωή στον Δήμο Κηφισιάς, ενώ μέσω συναυλιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές αποπειράται να προσεγγίσει και τη νεολαία.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, με την ευκαιρία των εγκαινίων της 65ης διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου και ώρα 20.00, αναφέρει σχετικά:

«Η ιστορική Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η πρώτη γιορτή του Δήμου μας μετατρέπει την παράδοση σε δυναμική τεχνογνωσία. Οι δεσμοί με την ανθοκαλλιέργεια και τη φυτοπαραγωγή αποτελούν την κινητήρια δύναμη για καινοτομίες που ανθίζουν στο Άλσος Κηφισιάς.

»Θεσμός βαθιά ριζωμένος στη συνείδηση των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης εμπλουτίζεται και ανανεώνεται συνεχώς εκπέμποντας μηνύματα για μια ανανεωτική στάση ζωής: για το περιβάλλον, την ευζωία, την κοινωνική αλληλεγγύη».

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ της Ανθοκομικής Έκθεσης, Γιάννης Παντελεάκης, δήλωσε:

«Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς, συνυφασμένη για την πόλη και τους πολίτες μας με τον εορτασμό της Άνοιξης, συμπληρώνει φέτος τα 65 της χρόνια. Ελπίζω όλοι οι δημότες, ταυτόχρονα οικοδεσπότες και προσκεκλημένοι, να αισθανθούν χαρά και ικανοποίηση από τις επισκέψεις τους και να ζήσουμε την 65η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ως μια υπέροχη εμπειρία».

Στο πλαίσιο της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης που θα λήξει στις 19 Μαΐου 2019, θα λειτουργήσει το Θεματικό Πάρκο «Κήποι του Μέλλοντος», προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό, αγγίζοντας σύγχρονα θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη ζωή στην πόλη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, που θα είναι ανοιχτή 10:00-22:00, η είσοδος θα είναι δωρεάν τις καθημερινές και ώρες 10:00-13:00, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες και τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει είσοδος με εισιτήριο στην τιμή του 1,5 ευρώ. Για τους επισκέπτες κάτω των 25 και άνω των 65 ετών, καθώς και για τους πολίτες ειδικών ομάδων, η είσοδος είναι ελεύθερη κάθε ώρα και ημέρα.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να φτάσουν στον χώρο της Έκθεσης με αυτοκίνητο, το Platanos Parking προσφέρει ειδικές τιμές με την επίδειξη του εισιτηρίου ή την απόδειξη αγοράς από πωλητές της Ανθοκομικής.

Πρόσκληση στα εγκαίνια της 65ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet