Πιο πλούσιο από ποτέ το πολιτιστικό ταξίδι «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2022» στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Πιο πλούσιο από ποτέ το πολιτιστικό ταξίδι «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2022» στον Δήμο Κηφισιάς

Πιο πλούσιο από ποτέ είναι το φετινό πολιτιστικό ταξίδι «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2022» που θα πραγματοποιηθεί σε γειτονιές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης από τον Δήμο Κηφισιάς.

Ειδικότερα, θα απολαύσουμε 32 βραδιές πολιτισμού με θέατρο, μουσική, χορό και ποίηση για περισσότερο από έναν μήνα, 23 Αυγούστου έως και τις 2 Οκτωβρίου, υπό την οργάνωση  του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας».

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος σε μήνυμα του μεταξύ άλλων τονίζει: «Είμαστε διαχρονικά προσηλωμένοι στο πολιτιστικό αγαθό το οποίο προσφέρεται απλόχερα στους δημότες και τους επισκέπτες μας. Από την Τέχνη αντλούμε δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

Τα Μενάνδρεια αποτελούν σημαντικό θεσμό για τον Δήμο και αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής του ιστορίας. Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Νίνα – Ασπασία Βλάχου επισημαίνει: «Ταξιδεύοντας νοητά με εξάντα να ανοίγει δρόμους πολιτισμού και γνώμονα το μεράκι για κοινωνική προσφορά, μαζί με τους συνεργάτες του ΒΙΚΕΛΑ, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια πανσπερμία εκδηλώσεων, ανοίγοντας ακόμη μεγαλύτερους ορίζοντες ψυχικής ανάτασης, χαράς κι ελπίδας ύστερα από δυόμισι χρόνια αναγκαστικής κοινωνικής απόστασης».

«Σας περιμένουμε στον Δήμο Κηφισιάς, όαση Δροσιάς, Πρασίνου και Πολιτισμού, για να ανταμώσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί, σε αγαπημένους δροσερούς και εμβληματικούς χώρους του Δήμου μας, αίθριο δημαρχείου Κηφισιάς, άλσος “Δημήτρης Ζωμόπουλος”, Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας, εντευκτήριο Εκάλης, πλατεία Αδαμών και πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου Νέας Κηφισιάς, οι χώροι όπου μαζί με τις οικογένειές μας, τους φίλους μας και τις παρέες μας μπορούμε να απολαύσουμε εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet