Πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε την εκπληκτική κωμωδία «Για όνομα»
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε την εκπληκτική κωμωδία «Για όνομα»

Το αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς γέμισε ασφυκτικά το βράδυ της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου 2017 από τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την εκπληκτική κωμωδία των Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière «Για όνομα».

Πρόκειται για τη μεταφορά της θεατρικής επιτυχίας «Le Prénom», η οποία το 2011 κέρδισε υποψηφιότητα πέντε βραβείων Molière, των πιο σημαντικών θεατρικών βραβείων στη Γαλλία..

Μια αθώα φάρσα γύρω από το όνομα που πρόκειται να δοθεί σε ένα μωρό καταλήγει σε απειλές, προσβολές και εκρηκτικές αποκαλύψεις.

Μια κωμωδία δοσμένη υπό τη μοντέρνα σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις  και τα πολιτικά πιστεύω, αποδομώντας σταδιακά τους μέχρι τώρα συμπαγείς δεσμούς ανάμεσα στους χαρακτήρες του έργου.

Χαρακτήρες που ερμήνευσαν οι πρωταγωνιστές της παράστασης, οι πλέον ταλαντούχοι και έμπειροι ηθοποιοί της κωμωδίας Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Κωνσταντάκη και Αντώνης Λουδάρος.

«Φανερή η χημεία των πρωταγωνιστών, το δέσιμό τους πάνω στη σκηνή και ο τρόπος με τον οποίο αλληλοσυμπληρώνονταν, χαρίζοντας άφθονο και αβίαστο γέλιο στο κοινό της παράστασης» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, στην οποία επίσης προστίθενται τα εξής:

«Οι θεατές απήλαυσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου τις ευφυείς ατάκες, τους γρήγορους διαλόγους, το εύστοχο χιούμορ, αλλά και τις συγκινητικές στιγμές στην ερμηνεία των πρωταγωνιστών καταχειροκροτώντας τους στο τέλος της παράστασης. Μια ξεχωριστή βραδιά των φετινών Μενανδρείων».

Στη συναυλία παρευρέθησαν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην έναρξη του έργου, ο αντιπρόεδρος, Νικήτας Κόκκαλης, η αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ζέτη Κασσιμάτη, η πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ρένα Πολίτη και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου και Αγγελική Βαλασοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet