Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 οι μικροί φίλοι του Φεστιβάλ Κηφισιάς παρακολούθησαν την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» από το ομώνυμο έργο του Ιούλιου Βερν σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, ο οποίος είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς γέμισε από παιδιά και γονείς που γέλασαν με την ψυχή τους στα αστεία περιστατικά του Πασπαρτού και ταξίδεψαν μαζί του και με τον Φιλέα Φογκ στον κόσμο. Την παράσταση παρακολούθησε ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Νικήτας Κόκκαλης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Οι εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, συνεχίστηκαν στη Νέα Ερυθραία το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, όπου το κοινό απόλαυσε μια γνήσια ρεμπέτικη βραδιά από τη Μαριώ και την Κατερινά Τσιρίδου. Η πλατεία 28ης Οκτωβρίου γέμισε από νωρίς με κόσμο που διασκέδασε στα λαϊκά ακούσματα των δύο κυρίων και της ορχήστρας τους. Το κέφι κράτησε πάνω από δύο ώρες, καθώς οι γνωστές τραγουδίστριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τον κόσμο να ανταποκρίνεται χορεύοντας και δημιουργώντας την αίσθηση ενός μεγάλου γλεντιού. Στη βραδιά παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό της Νέας Ερυθραίας, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Νικήτας Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ και δημοτική σύμβουλος Έφη Κούτση και το μέλος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Στέλλα Κονιτοπούλου.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» στο δημαρχείο Κηφισιάς παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Ένας μήνας στην εξοχή» του Ιβάν Σεργκέγεβιτς Τουργκένιεφ από τον θίασο της Μαίρης Βιδάλη με πρωταγωνίστρια την ίδια. Μια εξαιρετική παράσταση για το πώς ένας απρόσμενος έρωτας μπορεί να αναστατώσει και να προκαλέσει ηθικούς ενδοιασμούς. Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές της παράστασης για την εκπληκτική απόδοση του έργου. Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, που απηύθυνε χαιρετισμό και ο αντιπρόεδρος, Νικήτας Κόκκαλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet