Ρεμπέτικο τραγούδι και χορός από τους «Τροβαδούρους Κηφισιάς»
Πολιτισμός

Ρεμπέτικο τραγούδι και χορός από τους «Τροβαδούρους Κηφισιάς»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου «Τροβαδούροι Κηφισιάς» για το «Ρεμπέτικο Τραγούδι» και τις άγνωστες πτυχές του στην εμφάνιση – εξέλιξη – διάδοση όλων των ειδών που το αποτελούν, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει, με ανακοίνωσή του, τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχή, κατά γενική ομολογία, πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Η βραδιά ξεκίνησε με θερμό καλωσόρισμα των παρισταμένων από τον επί των Δημοσίων Σχέσεων υποναύαρχο (ε.α.) Μάρκο Μάστρακα και με εγκάρδιο χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Ολυμπίας Καλού.

Ακολούθησαν η λίαν εμπεριστατωμένη παρουσίαση για το θέμα από τον μαέστρο Φίλιππο Χίου και αλησμόνητα τραγούδια με τη Ζωή Θεοδωροπούλου (τραγούδι), Φίλιππο Χίου (πιάνο), Αλέξανδρο Σούτσο (ακορντεόν – τραγούδι), Γιώργο Παχή (μπουζούκι – τραγούδι) και Γιώργο Χίου (κρουστά).

Υπήρξε αθρόα συμμετοχή κοινού, (αρκετοί των οποίων δυστυχώς έμειναν όρθιοι, λόγω του μικρού της αιθούσης), σημαντική παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής Αρχής του Δήμου Κηφισιάς με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, προέδρων Τοπικών Συλλόγων και εκπροσώπων τοπικών ΜΜΕ.

Το κοινό παρακολούθησε με πολλή προσοχή και συγκίνηση την παρουσίαση και συμμετείχε ενεργά με μεγάλο ενθουσιασμό στα τραγούδια. Μάλιστα ορισμένοι/ες χόρεψαν «ζεϊμπέκικο» προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των υπολοίπων με αποκορύφωμα το 10χρονο «Τροβαδουράκι» της Παιδικής Χορωδίας του Συλλόγου Μάνο Ταγονίδη που έκλεψε την παράσταση χορεύοντας άψογα ένα «ζεϊμπέκικο»!

Η βραδιά έκλεισε με ζωηρό χειροκρότημα όλων των παρισταμένων προς τους καλλιτέχνες και θερμό χαιρετισμό με ευχαριστίες του δημάρχου προς την πρόεδρο Ολυμπία Καλού και το Δ.Σ. Στη συνέχεια ο ίδιος κατά την επίδοση της ανθοδέσμης στην τραγουδίστρια προέτρεψε, χαριτολογώντας, τον κ. Φίλιππο Χίου να συνθέσει και ένα «ζεϊμπέκικο» για την Κηφισιά με στίχους του δημάρχου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet