Ρεσιτάλ πιάνου του Σπύρου Μοσχόπουλου στο δημαρχείο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Ρεσιτάλ πιάνου του Σπύρου Μοσχόπουλου στο δημαρχείο Κηφισιάς

Ο διακεκριμένος σολίστ και συνθέτης Σπύρος Μοσχόπουλος θα πραγματοποιήσει συναυλία με τίτλο «Bill Evans, Frederic Chopin, Astor Piazzolla: Η Συνάντηση», την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στις 20:00 στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης).

O διακεκριμένος σολίστ του πιάνου και συνθέτης Σπύρος Μοσχόπουλος συνεχίζει την σειρά επιτυχημένων εμφανίσεών του. Αυτή τη φορά συνδυάζει τον λυρισμό και την ευαισθησία της μουσικής του μεγάλου ρομαντικού συνθέτη Frédéric Chopin με το πάθος και το παλμό του tango nuevo του Αstor Piazzolla, καθώς και με την αδιόρατη μελαγχoλία του τζαζίστα Βill Evans.

«Τα ακούσματα τελείως διαφορετικά, αλλά και συμπληρωματικά μεταξύ τους. Η ρομαντική αναπόληση, το ανεκπλήρωτο ερωτικό πάθος του τάνγκο και η βελούδινη μελαγχολική νοσταλγία της τζαζ σε έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό. Οι μεγάλοι συνθέτες αναδεικνύονται από τις αντιθέσεις τους, αλλά και τις κοινές αναφορές τους στη ζωή, τον έρωτα και τον θάνατο» σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση.

Η συναυλία πλαισιώνεται και με κάποιες συνθέσεις του πιανίστα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet