Στις 18 Ιουνίου έρχεται το Φεστιβάλ Κηφισιάς
Εκδηλώσεις

Στις 18 Ιουνίου έρχεται το Φεστιβάλ Κηφισιάς

Το Φεστιβάλ Κηφισιάς που οργανώνει το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς έρχεται 18 Ιουνίου με 25 Ιουλίου 2022 για να συντροφεύσει τα καλοκαιρινά μας βράδια μας με όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Κηφισιάς:

  • 32ο Χορωδιακό Φεστιβάλ.
  • 24ο Σεργιάνι στην Παράδοση.
  • Συναυλίες.
  • Θεατρικές παραστάσεις.
  • Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους.
  • Σεμινάριο σεναρίου.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επισημαίνει μεταξύ άλλων «Ο Δήμος Κηφισιάς πρωταγωνιστεί συνεχώς στα πολιτιστικά δρώμενα στηρίζοντας εμπράκτως τον πολιτισμό και τις τέχνες. Καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσφέρει το πολιτιστικό αγαθό και μάλιστα είναι από τους λίγους Δήμους με πολιτιστικές εκδηλώσεις τόσο το καλοκαίρι- Φεστιβάλ Κηφισιάς όσο και το φθινόπωρο- Μενάνδρεια. Ευχαριστώ την πρόεδρο Νίνα- Ασπασία Βλάχου το Δ.Σ. και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού μας «Δημήτριος Βικέλας» για την οργάνωση των εκδηλώσεων. Καλό καλοκαίρι. Υγεία και ειρήνη στον κόσμο».

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Νίνα- Ασπασία Βλάχου τονίζει «Με βαθιά ανάσα ανακούφισης χαιρετίζουμε την επανάκαμψη του πολιτιστικού θεσμού ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Θεσμός που παρασυρμένος και αυτός από τη δίνη της πανδημίας, αφού κατέγραψε ενός έτους δικαιολογημένη αποχή, σηκώνει και πάλι ψηλά τη σημαία χρωμάτων, αρωμάτων, ήχων, φωτεινών λόγων και μηνυμάτων, που αποπνέουν το κορυφαίο ιδανικό του πολιτισμού σε όλες του τις εκφάνσεις. “Φεστιβάλ Κηφισιάς” θεσμός αξεπέραστος και ως άρρηκτα συνδεδεμένος με τους πολίτες πραγματώνει στο έπακρο τη βούλησή τους για επικοινωνία, χαράσσοντας παράλληλα την περιφερειακή ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα…. πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό, αναπτυξιακό, κοινωνικό. Για τους παραπάνω λόγους δεν αποτελεί στις μέρες μας καθόλου τυχαίο γεγονός, η διαπιστωμένη ραγδαία αύξηση των φεστιβάλ παγκοσμίως. Το καλοκαιρινό δικό μας Φεστιβάλ, στον πανέμορφο ολόδροσο Δήμο μας, εκτός βέβαια από εσάς αγαπημένοι συνδημότες είθισται να έλκει πολιτισμικούς εταίρους από όλη την Ελλάδα, ου μην αλλά και από τη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια, δημιουργώντας αενάως ανταλλαγής ιδεών. Ας το απολαύσουμε λοιπόν όλοι μαζί».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet