Στο Άλσος Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε το 4ο Φεστιβάλ Elamazi
Πολιτισμός

Στο Άλσος Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε το 4ο Φεστιβάλ Elamazi

Πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, το μονοήμερο 4ο Φεστιβάλ Elamazi που τείνει να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ, στο Άλσος της Κηφισιάς.

Βασικοί στόχοι της διοργάνωσης, η οποία προσέφερε ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε μικρούς και μεγάλους, ήταν να δοθεί στους παρευρισκόμενους μία ανάσα από την αγχωτική καθημερινότητα της μεγαλούπολης και μία ευκαιρία ποιοτικής συνύπαρξης παιδιών – γονέων με πολύ παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση μέσα στη φύση. Και φυσικά να προβληθεί το έργο των συνεργατών, που συμμετείχαν για την τέρψη της ψυχής των επισκεπτών του Φεστιβάλ.

Εικαστικά, κατασκευές, εργαστήρια μαγείας, πλαστελίνης, face painting, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα για παιδιά, παιδική συναυλία, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, παιδική καποέιρα και  αθλοπαιδίες, πλαισίωναν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, με στόχο να οξύνουν την κρίση των παιδιών, να ενισχύσουν την επικοινωνιακή τους φύση και να καλύψουν την ανάγκη τους για δημιουργική έκφραση και διασκέδαση.

«Ευχαριστούμε  θερμά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς και προσωπικά τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης κ. Γιώργο Κομιανό για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, ως προς τη διοργάνωση το 4ου Φεστιβάλ Elamazi» τόνισε  η κα Ελευθερία Νυφλή η οποία μαζί με τον σύζυγο της είναι ιδιοκτήτες του ιστότοπου www.elamazi.gr και ανέλαβαν πλήρως την παραγωγή και την εκτέλεση του Φεστιβάλ.

Το 4ο Φεστιβάλ elamazi ανανεώνει το ραντεβού με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, την επόμενη χρονιά με ακόμα πιο πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που θα προάγει τα πολιτιστικά δρώμενα και θα υπόσχεται στιγμές ξεγνοιασιάς, δράσης και  διασκέδασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet