Συγκινητική παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» στα «Μενάνδρεια 2018»
Πολιτισμός

Συγκινητική παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» στα «Μενάνδρεια 2018»

Μια συγκινητική παράσταση, σε εκπληκτική ερμηνεία της Χριστίνας Αλεξανιάν, παρακολούθησε το κοινό την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς. Ο θεατρικός μονόλογος «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» καθήλωσε τους θεατές και απέσπασε το θερμό τους χειροκρότημα.

Η εκπληκτική αφήγηση της ηθοποιού και οι συνεχείς εναλλαγές με το οπτικοακουστικό υλικό έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα σε αυτή την αναδρομή στις μνήμες και την ιστορία. Την εκδήλωση, που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού του Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια 2018», προλόγισε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Σίσσυ Παπασπύρου.

Παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού, Νικήτας Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Εκάλης, Αχιλλέας Κουρέπης, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ και δημοτική σύμβουλος Έφη Κούτση, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Καλός, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ρένα Πολίτη, και τα μέλη του ΝΠΔΔ Λίλα Παπαδημητρίου, Φραντζέσκο Βιανέλλο, Ελευθερία Ρούσσου, Κώστας Λάσκαρης και Σίσσυ Κονίδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet