Συναυλία – “άγγιγμα ψυχής”
Πολιτισμός

Συναυλία – “άγγιγμα ψυχής”

Μια μαγική συναυλία δόθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2014, στην αίθουσα του δημαρχείου «Β. Γκατσόπουλος», υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» και με πρωτοβουλία της προέδρου του Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού Σωματείου Κηφισιάς «Απόλλωνα Μουσηγέτη» Ολυμπίας Μπισκίνη.

Όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου, ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, ένα από τα εξαιρετικά ταλέντα της νεότερης γενιάς, με το πληθωρικό του ταλέντο, το έντονο ταμπεραμέντο του και τη θαυμάσια τεχνική του, μας ταξίδεψε στις «ερωτικές μουσικές του κόσμου». Στις πιο γνωστές μελωδίες των Αττίκ, Γιαννίδη, Γούναρη, Μαρκάτου, Πλέσσα, Χατζηδάκη, Θεοδωράκη και Μουζάκη.

Μια μοναδική συνάντηση επί σκηνής του ταλαντούχου τενόρου Γρηγόρη Ιωαννίδη με τους εξαίσιους λυρικούς καλλιτέχνες Μπάμπη Βελισσάριο κι Ολγιάννα Πανίτσα. Οι τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες κατάφεραν να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές του ακροατηρίου, που συνεπαρμένο από τον μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη και με διάχυτη επιθυμία για νοσταλγία, αναμνήσεις και όμορφες σκέψεις, τραγούδησε μελωδίες πάντα επίκαιρες και διαχρονικές, που δίνουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να εκφράσει μελωδικά με τη φωνή του όσα υπαγορεύει η ψυχή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet