Συνεχίζεται η «Άνοιξη Τεχνών» στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Συνεχίζεται η «Άνοιξη Τεχνών» στον Δήμο Κηφισιάς

Με επιτυχία συνεχίστηκε ο πολιτιστικός θεσμός του Δήμου Κηφισιάς «Άνοιξη Τεχνών» το Σάββατο 2, την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή «Ατάκτως Ερριμμένα» του Αριστομένη Κομισόπουλου στην Έπαυλη Δροσίνη. Ο Αριστομένης Κομισόπουλος, εκτός από την επαγγελματική του καριέρα ως πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, είχε και μια έντονη ποιητική δραστηριότητα, καθώς έγραφε πάντοτε ποιήματα με ψευδώνυμο. Για το βιβλίο μίλησαν ο Νίκος Κυριαζής, καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά και συγγραφέας, η Έρι Μαντά, φιλόλογος και η Γιώγια Σιώκου, ποιήτρια. Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Τίτος Αθανασιάδης, ενώ το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα απήλαυσε αποσπάσματα από την Κική Μορφονιού. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, ενώ ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, έστειλε επιστολή. Παρευρέθηκαν η εντεταλμένη σύμβουλος του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Κηφισιάς, Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, η δημοτική σύμβουλος Άννα Κορογιαννάκη, ο πρόεδρος του ΝΣΚ, καθώς και πολλοί εξέχοντες του νομικού κόσμου.

Την Κυριακή οι «Λαλούδες» της Νέας Ερυθραίας γιόρτασαν την Αποκριά του 2019 λέγοντας «ψέματα πέντε σακιά γεμάτα» στην Έπαυλη Δροσίνη, ψυχαγωγώντας παιδιά και μεγάλους. Ενώ τη Δευτέρα στη Βίλα Κώστα στη Νέα Ερυθραία στο πλαίσιο των ομιλιών «Βίοι Αγίων» του Εργαστηρίου Αγιογραφίας, με δασκάλα τη Μαρία Καρδαρά, πραγματοποιήθηκε ομιλία του αρχιμανδρίτη π. Αθανάσιου Ντέτσικα με θέμα «Πορεία προς το Πάσχα: Αρχή – Μέση – Τέλος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet