Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018
Πολιτισμός

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018

Με τη συναυλία «Τραγούδια του έρωτα, του ήλιου και της θάλασσας» από τον μεγάλο συνθέτη και δεξιοτέχνη στο σαξόφωνο Γιώργο Κατσαρό, συνεχίζεται το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018 την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Τραγούδια που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές Ελλήνων, και όλοι έχουμε τραγουδήσει, θα ερμηνεύσουν η Λένα Αλκαίου, η Τάνια Τρύπη, η Κωνσταντία και ο βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης (γενική είσοδος 5 ευρώ).

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), οι μικροί φίλοι του Φεστιβάλ θα «ταξιδέψουν» με το αριστουργηματικό έργο του Ιούλιου Βερν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες», το οποίο «ζωντανεύει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία – παράσταση αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα (είσοδος ελεύθερη).

Στη Νέα Ερυθραία στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου – Τσακπίνη (Κολοκοτρώνη & Κύπρου, Νέα Ερυθραία), το Σάββατο 7 Ιουλίου και ώρα 21:00 τραγουδούν «Οι κυρίες του Ρεμπέτικου», η Μαριώ μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους και η Κατερίνα Τσιρίδου (είσοδος ελεύθερη).

Την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα: 21:00 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς παρουσιάζεται το σπουδαίο θεατρικό έργο «Ένας Μήνας στην Εξοχή» του Ιβάν Σεργκέγεβιτς Τουργκένιεφ, με πρωταγωνίστρια τη Μαίρη Βιδάλη (είσοδος ελεύθερη).

Στη συνέχεια του Φεστιβάλ, την Τρίτη 10 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί μία βραδιά κλασικής μουσικής από την Ορχήστρα Εγχόρδων του Φεστιβάλ Σαντορίνης απαρτιζόμενη από επίλεκτα μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε μουσική διεύθυνση Μίλτου Λογιάδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet