Τηρώντας όλα τα μέτρα έναντι της Covid-19 ξεκίνησαν τα Μενάνδρεια 2020 στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Τηρώντας όλα τα μέτρα έναντι της Covid-19 ξεκίνησαν τα Μενάνδρεια 2020 στον Δήμο Κηφισιάς

Με απόλυτη προτεραιότητα στη δημόσια υγεία και τηρώντας τα μέτρα προστασίας ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Μενάνδρεια 2020, την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, με το θρυλικό συγκρότημα των ’60s, τους CHARMS. Το κοινό απήλαυσε μια συναυλία με γνωστά rock και rock n’ roll ακούσματα και φυσικά τις διασημότερες επιτυχίες τους που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή. Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας», πριν την έναρξη της εκδήλωσης, επεσήμανε «πόσο σημαντικό είναι να δείξουμε όλοι υπευθυνότητα, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, ώστε να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εκδηλώσεις».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔ Δ «Δ. Βικέλας», Γιώργος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της της «Μένανδρος Α.Ε.», Νικήτας Κόκκαλης και το μέλος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Πόλυ Αστερίου.

Τα Μενάνδρεια συνεχίζονται με την πανελλήνια πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ – Οι μούσες που αγάπησα» σε σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικό ρόλο του ξεχωριστού καλλιτέχνη Γρηγόρη Βαλτινού, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet