Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Δήμου Κηφισιάς

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» η ετήσια καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου Φίλιππου Χίου.

Μέσα στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου με τίτλο «Χριστούγεννα στην Κηφισιά» η Φιλαρμονική, συμπληρώνοντας 52 χρόνια στα μουσικά δρώμενα του τόπου, χάρισε στους δημότες Δήμου Κηφισιάς κι όχι μόνο, μοναδικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες κι άλλα γνωστά κλασικά κομμάτια από το διεθνές πεντάγραμμο, σε μία εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το κοινό χειροκρότησε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ένθερμα τον μαέστρο και ταλαντούχους μουσικούς της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης ευχαριστώντας τη Φιλαρμονική για τη μουσική προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια, Παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου, Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κόκκαλης και πολλοί άλλοι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου.

Λίγα λόγια για τη Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς:

Η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς ιδρύθηκε το 1965. Έχει δυναμικό παρών στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, λαμβάνει μέρος σε καλλιτεχνικούς θεσμούς και σε συναυλίες τοπικού, αλλά και πανελλήνιου χαρακτήρα.

Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου, η Φιλαρμονική αποτελείται από 18 μέλη και το πρόγραμμά της περιέχει κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο (ελληνικό και ξένο).

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει χαρίσει στο κοινό, όπως σημειώνει ο Δήμος Κηφισιάς, μοναδικές εμφανίσεις σε πάρα πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet