«Χωρίζουμε λέμε…» στα Μενάνδρεια 2015
Πολιτισμός

«Χωρίζουμε λέμε…» στα Μενάνδρεια 2015

Η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Χωρίζουμε λέμε…» παρουσιάζεται τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21:00, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2015» που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

Μια κωμωδία με ένα ζευγάρι στα πρόθυρα διαζυγίου, με πολλούς γνωστούς αγνώστους συγγενείς και φίλους να λένε τη γνώμη τους… για καλό… και με έναν δικηγόρο – μυστήριο… πολύ σκληρό, για να δεχθεί αμαχητί το τέλος.

Το «Χωρίζουμε λέμε…» με αφορμή ένα ζευγάρι και με πολύ χιουμοριστική διάθεση επιθεωρεί τις σχέσεις σήμερα, τις φιλίες, τον έρωτα που περνάει, μα ελπίζουμε να ξανάρθει, την αγάπη για πάντα που κάποτε τελειώνει, τον γάμο, την πολιτική, την οικονομία… και πώς όλα αυτά αποτελούν το παιχνίδι της ζωής μας. Και πάνω απ΄ όλα προτείνει για τη ζωή μας, ακριβώς αυτό: να παραμείνει για πάντα παιχνίδι.

Πρόκειται για μια κωμωδία που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως μια μεταμοντέρνα επιθεώρηση, υπό την έννοια ότι σχολιάζει, όπως η μαμά – επιθεώρηση, όλες τις πτυχές της σύγχρονης πραγματικότητας.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας.

Σκηνικά: Λία Ασβεστά.

Παίζουν: Μπέσσυ Μάλφα, Ρένος Χαραλαμπίδης, Αλέξανδρος Ρήγας.

Τιμές εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 12 ευρώ
  • Προπώληση: 12 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι για εισιτήρια και πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», 2ος όροφος (Εμμανουήλ Μπενάκη 3, Κηφισιά), από τις 9:00 έως τις 14:00, τηλ. 213 2007202-204-205.

Αίθριο δημαρχείου Κηφισιάς: Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2015».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet