«Ωραίος ως Έλλην» από το Λαϊκό Θέατρο Ν. Ερυθραίας
Πολιτισμός

«Ωραίος ως Έλλην» από το Λαϊκό Θέατρο Ν. Ερυθραίας

Το Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ωραίος ως Έλλην» από τις 3 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2017, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας (Κερκύρας & Δρυμπέτη).

Συγκεκριμένα, με την παράσταση αυτή το Λαϊκό Θέατρο παρουσιάζει τα τέσσερα μονόπρακτα του Κώστα Μουρσελά «Διακοπή ρεύματος», «Η απαρηγόρητη χήρα», «Η μπουχάρα» και «Το δίκανο» μέσα από τα οποία φαίνεται η παθογένεια της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Ο Κ. Μουρσελάς αντιμετωπίζει με χιούμορ την ιδιοσυγκρασία και το ταπεραμέντο του Έλληνα. «…Και οι αντισυμβατικοί και οι ενδίδοντες και οι απελπισμένοι και οι συμβιβασμένοι και οι περιθωριακοί και οι ηττημένοι και αποτυχημένοι και και… Όλοι αυτοί είναι οι συνήθεις ήρωές μου», τονίζει.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μαραγκός. Σκηνικά -κοστούμια: Μαρία Ποθητού. Ήχος-φώτα: Νίκος Μαραγκός. Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Μαραγκός. Παίζουν: Νικος Αναγνώστου, Αργυρώ Βασιλάκη, Μαίρη Γκαζιάνη, Γιώργος Θωμάκος, Φίλιππας Κίκλης, Μαρία Σαντιξή, Εύη Σοφίλου, Χρήστος Στρατηγάκης.

Είσοδος: 5 ευρώ.

Κρατήσεις: 6949 690187 (κατάλληλο >15 ετών).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet