Όνειρα γλυκά… χάρισαν στο κοινό της Κηφισιάς Ελπίδα και Σαλίνα Γαβαλά
Πολιτισμός

Όνειρα γλυκά… χάρισαν στο κοινό της Κηφισιάς Ελπίδα και Σαλίνα Γαβαλά

Σε «Όνειρα γλυκά» ταξίδεψαν όσοι την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 βρέθηκαν στο κατάμεστο από κόσμο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς και απόλαυσαν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Όνειρα Γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά.

Η Ελπίδα και η Σαλίνα Γαβαλά ταξίδευσαν τους λάτρεις της καλής και ποιοτικής μουσικής της πόλης της Κηφισιάς με τα τραγούδια και την ερμηνεία τους ως ηθοποιοί που τις αποθέωσαν και σιγοτραγουδούσαν μαζί τους τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, της Λίνας Νικολακοπούλου, του Νίκου Ζούδιαρη, του Παρασκευά Καρασούλου, της Δήμητρας Γαλάνη, της Χαρούλας Αλεξίου, του Γιώργου Ανδρέου, του Θέμη Καραμουρατίδη, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Κώστα Χατζή και του Κώστα Τουρνά.
Σε μια μουσικοθεατρική παράσταση που η διάρκεια της ήταν πάνω από δύο ώρες, οι δύο γνωστές καλλιτέχνιδες από την πρώτη στιγμή με τη μουσική τους χάρισαν στον κόσμο… όνειρα γλυκά σε μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά του Ιουλίου.

Μια κοπέλα 30 ετών, η Σαλίνα Γαβαλά, κάνει ανασκόπηση στη ζωή της και ξεδιπλώνει αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια μέχρι το παρόν ερχόμενη αντιμέτωπη με τον μελλοντικό της εαυτό. Η Ελπίδα εμφανίζεται για να τη βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο θετικά, να συμφιλιωθεί με τα λάθη του παρελθόντος και να επικεντρωθεί στις απλές στιγμές και στο τώρα. Ένα ταξίδι που θα οδηγήσει τη Σαλίνα Γαβαλά στην αυτογνωσία. Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Αντώνη Λουδάρου.

Τη μουσικοθεατρική παράσταση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν: ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Δημοτικών Πόρων, Αχχιλέας Κουρέπης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» και του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς, Στέλλα Κονιτοπούλου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδικών Σταθμών και πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet