Ενθουσίασε το κοινό… Του Κουτρούλη ο Γάμος
Πολιτισμός

Ενθουσίασε το κοινό… Του Κουτρούλη ο Γάμος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σειρά παραστάσεων «Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς από την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κηφισιάς.

Στην πρεμιέρα της παράστασης το αίθριο του δημαρχείου ξεχείλισε από κόσμο, ο οποίος ξεπερνούσε, σύμφωνα με τον Δήμο, τους 500 θεατές.

Από τις 30 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου 2016, όλες οι παραστάσεις σημείωσαν εκπληκτική επιτυχία, με το κοινό να παρακολουθεί ενθουσιασμένο τις ερμηνείες των ηθοποιών, συμμετέχοντας, γελώντας με την καρδιά του και καταχειροκροτώντας τους.

Όλοι οι ερασιτέχνες ηθοποιοί έπαιξαν σαν επαγγελματίες, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, το κοινό απόλαυσε ένα έργο σε πραγματικά εκπληκτική σκηνοθετική απόδοση από την Κική Αυγουστάτου.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η θαυμάσια γλωσσική επεξεργασία του Γιάννη Καλαντζόπουλου, η υπέροχη μουσική του Δημήτρη Λέκκα και οι ευρηματικές χορογραφίες της Άννας Ανυφαντάκη.

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Γιάννης Καπάτσος, Γιώργος Σκορδίλης και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet